BOAT BUILDER TÜRKİYE: NUMARINE’İN YENİ SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ ORHUN ŞENTÜRK OLDU

http://www.boatbuilderturkey.com/edergi/22/66/files/assets/common/downloads/publication.pdf

Denizcilik alanında 17 yıldır çalışan ve 20 yıllık satış ve pazarlama deneyimine sahip Orhun Şentürk, Numarine’in yeni Satış ve Pazarlama Direktörü oldu.

Numarine’e katılmadan önce, Burla A.Ş.’de Yamaha & Deniz Araçları Departmanı Pazarlama ve Satış Müdürü olarak çalışan Orhun Şentürk, 2015 yılından bu yana DENTUR Genel Sekreteri olarak görev yapıyor.

Orhun Şentürk, Doğu Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesinde yüksek lisans yaptı. Şentürk’ün ayrıca South Bank Üniversitesinden MBA derecesi bulunuyor.

Numarine Başkanı Ömer Malaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söylüyor: “Numarine için 2017 yılı iyi bir yıl oldu ve 2018 de iyi görünüyor. Yeni yılın başlangıcında üst yönetimimizde bazı değişiklikler var. Son iki buçuk yıldır Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Antonio Caviglia artık bizimle olmayacak. Onun yeri, endüstrimizin deneyimli ve 20 yıldır çok uluslu bir operasyonda çalışan isimlerinden Orhun Şentürk tarafından doldurulacak.”

Related Posts

Leave a Reply