Tekne Distribütörleri: “COVID-19 Salgınıyla Mücadele Edilmesine Yönelik Olarak Uygulama Önerileri”

Tekne Distribütörleri için COVID-19 Salgınıyla Mücadele Edilmesine Yönelik Olarak Uygulama Önerileri ”Tekne Denemeleri ve Tekne Teslimatları

1. Tekne Deneme ve Teslimat prosedürünüzde belirtilen tüm temas noktaları da dahil olmak üzere tekneler çalışanlar veya müşteriler tekneye girdikten sonra kapsamlı olarak sterilize edilecektir. Showroomda, evde veya suda olup olmadığına bakılmaksızın tüm müşteri denemesi veya teslimat öncesinde, servis için gelen her bir tekne için aynı adımları gerçekleştirmelidir. Tekne müşterinin seyir tecrübesinden önce ve sonra sterilize edilmelidir.

2. Tüm müşterilerden bir tekneye, tanıtım odasına, otoparka veya su üzerindeyken ellerini yıkaması veya sterilize etmesi istenecektir. El dezenfektanı, dezenfektan mendiller ve/veya sabun ve su ve tek kullanımlık havlular teknede bulunmadan önce ve sonra kullanıma sunulacaktır.

3. Satış ekibi yüz koruyucu, maske ve eldivenleri hazırlayacaktır ve müşteriler ve çalışanlardan bunları kullanmaları rica edilecektir. Bölgesel olarak bireylerin dışarıdayken yüz koruyucusu kullanmasını zorunlu kılmaktadır; bu nedenle, yerel kurallara ilişkin olarak araştırma yapılacak ve bayimize gelmeden önce müşteriler bilgilendirilecektir.

4. Aynı yerde ikamet ettikleri ve/veya sosyal mesafe korunmasına ilişkin standartların uygulanabileceği durumlar hariç olmak üzere aynı anda teknede birden fazla kişi bulunmasına izin verilmeyecektir. Kurallar üst ve alt güverte için geçerli olacaktır.

5. Müşterinin tanıtım veya seyir tecrübesini tamamlamasının ardından hazır bulunması için el dezenfektanı, dezenfekte edici mendil veya sabunlu su ve tek kullanımlık havlular ayarlayacağız.

6. Bir çalışanın gösteri kayıt etmesi veya video konferansı seçeneği sunması durumunda sanal seyir tecrübesini dikkate alacağız.

7. Tekneleri temizleyen çalışanlar göz koruyucusu, yüz koruyucusu ve/veya eldiven gibi uygun Kişisel Koruyucu Ekipman kullanmalıdır.

Related Posts

Leave a Reply