Firma ve sektör temsilcileri olarak mümkün olduğunca fazla kişiyi denizle buluşturmayı amaçlıyoruz.

https://www.yatvitrini.com/boat-showda-goze-carpanlar-burla-marine?pageID=128YatVitrini.com

CNR Avrasya Boat Show 2014‘te göze çarpan firmalardan biri de şüphesiz Yamaha Burla. Ferah, aydınlık ve merkezi standlarında sergiledikleri birçok Yamaha dıştan takma motor ve ithal ettikleri Brig marka botlarla ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor. Burla 50 yılı aşkın bir sürede, Yamaha ile ilgili başta dıştan takma deniz motorlarının olmak üzere, içten takma deniz motorlarının, deniz motosikletlerinin ve kar motosikletleri ile bu ürünlerin ihtiyaç duyduğu tüm yedek parça ve aksesuarlarının ithalatını gerçekleştirmektedir.

Firmanın Satış ve Pazarlama Müdürü Sayın Orhun Şentürk ile yaptığımız söyleyiş’te, şu cevapları aldık: ‘Fuarın geçtiğimiz yıllara oranla ziyaretçi sayısında nispeten bir düşüş var ancak bu düşüş potansiyel alıcıların, gerçek müşterilerin sayısında bir düşüş olduğu anlamına gelmiyor. Esas olan gerçek alıcı kitlemizin fuarı ziyaret etmesi. Fuarın ilk yarısı, beklentimiz doğrultusunda geçti. Genellikle katalog ve fiyat bilgisi edinmeye ve sadece gezmeye gelenler fuarın ilk haftasında standları ziyaret ettiler. Esas alıcılar olarak nitelendirebileceğimiz kitle, fuarın ikinci yarısında bizi ziyaret ediyor ve bu bizim için daha verimli oluyor.’ Orhun Şentürk’e fuarın yükselen bilet fiyatlarını sorduğumuzda bize şunları aktardı: ‘Fuarın bilet fiyatlarının yüksek olmasına kişisel olarak karşıyım ancak bu benim görüşüm, tüm diğer fuarlardan, boat show ve auto show’un farklı olduğuna inanıyorum. Demek istediğim bu iki fuar adı üstünde birer ‘show’ ve dolayısıyla ziyaretçi profili diğer ihtisas fuarlarınınkilere göre daha farklı olmak zorunda. Firmalardan davetiye edinmek her ne kadar kolay olsada fiyatlar daha ekonomik olabilirdi.’ ‘Bizim için fuar geçen yıla oranla, satış anlamında daha yavaş başladı ancak fuarın ikinci yarısı itibariyle geçen yılki satış rakamlarımıza yavaş yavaş ulaşıyoruz.

Biz firma ve sektör temsilcileri olarak mümkün olduğunca fazla kişiyi denizle buluşturmayı amaçlıyoruz. Bunun sonucunda ne kadar çok deniz sevgisini insanlara aşılayabilirsek kendimizi o kadar başarılı göreceğiz. Umarım gelecek yıllarda fuara gelen katılımcı sayısı daha da artacak.’ ‘Son olarak Yatvitrini.com ile yaptığımız çalışmalar için en başlarda biraz çekimserdik ancak yaptıkları başarılı işler sonucu gerçekten tatmin olduk ve tüm Yatvitrini ekibini kutluyoruz. Umarız sektöre verdikleri hizmetleri katlayarak devam ederler.’

Related Posts

Leave a Reply