Satış-Sonrası Hizmetler: “COVID-19 Salgınıyla Mücadele Edilmesine Yönelik Olarak Uygulama Önerileri”

Tekne Distribütörleri ve Servisleri için COVID-19 Salgınıyla Mücadele Edilmesine Yönelik Olarak Uygulama Önerileri ”Servis Bölümü”

1. Müşteriler tüm servis randevularını çevrimiçi olarak veya telefonla planlamaya yönlendirilecektir.

2. Servis öncesinde tüm müşteri verileri ve tekne bilgileri toplanacaktır.

3. Temassız iletişim için telefon numaraları gerekecektir.

4. Programlama sırasında, müşterileri teknelerinin durumu ve hazır olacakları zamanlar hakkında bilgilendirmek için müşterinin tercih ettiği iletişim yöntemini toplayacağız.

5. Servis teknisyenleri, bayi çalışanları ve müşteriler arasında uygun sosyal mesafeyi garanti etmek için servis randevularını düzenleyeceğiz.

6. Personel, Randevu Sürecinden (yukarıda belirtilen) sağlanan bilgilerle Tamir Siparişlerini önceden hazırlayacak ve kurulumdan önce dezenfekte etme ihtiyacını azaltmak için, varsa eldiven kullanan teknisyenler için gerekli parçaları hazırlayacaktır.

7. Servis sekreteryası ve teknisyenleri müşterilerle iletişim kurmak için e-posta, telefon, mesaj, sohbet veya görüntülü sohbet uygulamaları kullanacaktır.

8. Teknisyenler yanında müşteri veya başkaları olmadan bir ünitede yalnız çalışacaktır. Müşterilerin herhangi bir amaç için teknisyen, bayi çalışanları veya servis alanı içinde “oyalanmasına” izin verilmeyecektir.

9. Teknisyenler parçaları ve aletleri tekneye taşımak ve bunları tekneden geri getirmek için kendi kutularını veya arabalarını kullanacaktır.

10. Bir teknenin tamir veya bakımı bir servis veya depolama alanı içinde tamamlanıyorsa, sosyal mesafe ( 180 cm ) her zaman korunacaktır.

11. Servis departmanı ve çevresi “yüksek riskli bir alan” olarak kabul edilecek ve buna göre dezenfekte edilecektir.

12. Bir teknenin atölyede servis yapılması halinde, servis yerel yönergelere uygun olarak sterilize edilmiş ve bakımı yapılmış bir alanda yapılacaktır.

13. Bir teknisyenin görevi tamamlamak için fiziksel yardıma ihtiyaç duyması halinde, diğer beraber bulunan ekip üyeleri birbirlerini korumak için tek kullanımlık eldivenler ve yüz maskeleri giyecektir.

14. Müşteri tarafından bırakılan tüm tekneler işe başlamadan önce teknisyen tarafından temizlenecek ve dezenfekte edilecektir.

15. Müşteriye teslim edilmek üzere hazırlanan tüm tekneler, teknenin kaldırılması veya inmesi için uygun hale getirilmeden önce teknisyen tarafından temizlenecek ve dezenfekte edilecektir.

16. Personel, belirtilen bir zamanda ve yerde tek bir müşterinin tekneyi bırakmasını veya teslim almasını sağlayacak olan bir süreç uygulayacaktır.

17. Bayilik uygulamalarını sürdürmek için yetkili işleri, tamir siparişini, garanti taleplerini ve ilgili evrakları dijital iletişimi kullanarak tamamlanacaktır. Servis süresi boyunca iletişim gerekmesi halinde, müşterilere gerekli tamir veya hizmeti göstermek için videolu sohbet programları kullanılacak ve onayları mesaj, e-posta,  veya telefon aracılığıyla alınacaktır.

Related Posts

Leave a Reply